Het gemak van het PHP Webshop script

Geplaatst op 16-08-2023

Categorie: Computer en internet

In de moderne wereld van e-commerce is het hebben van een online winkel een cruciale stap om jouw producten of diensten aan een groot publiek te presenteren. Als je overweegt om een online winkel op te zetten, is het goed om software aan te schaffen voor het beheer van jouw nieuwe webwinkel.

Het PHP Webshop script is een softwaretoepassing voor het starten van jouw online winkel. Niet alleen is de software geschikt voor het starten van een nieuwe webshop, ook is het mogelijk een bestaande webwinkel om te zetten naar het PHP webshop script. Vrolijk Internet Services, de ontwikkelaar van het script, kan jouw huidige webwinkel omzetten.

Het script bevat de functionaliteit en de structuur om producten te presenteren aan klanten en klanten de producten online te laten bestellen. Er wordt bij een nieuwe bestelling automatisch een factuur aangemaakt, die de klant per e-mail ontvangt. Voor het ontvangen van de betalingen kan een koppeling met Mollie worden gelegd. Naast Mollie worden er nog enkele andere betaalsystemen ondersteund.

Voor de beheerder bevat het PHP Webshop script een administratieve backend. Hier kan de beheerder producten toevoegen, bestellingen beheren, voorraadniveaus controleren en algemene instellingen van de webwinkel aanpassen. Zo kunnen de rubrieken waarbinnen de producten geplaatst worden, worden aangepast en kun je andere lay-outs voor jouw webwinkel aanschaffen. Binnen iedere lay-out die voor het script beschikbaar is, kunnen de kleuren eenvoudig worden gewijzigd van de verschillende componenten binnen jouw webwinkel.

Het PHP Webshop script bevat een responsief ontwerp. Dit betekent dat de webshop zich automatisch aanpast aan verschillende schermformaten, zoals desktops, tablets en smartphones.

Klanten krijgen een account op de website, die bij de eerste bestelling automatisch wordt aangemaakt. Binnen dit account kunnen de facturen worden opgevraagd. Zodra een nieuw account voor een klant wordt aangemaakt, zal de klant per e-mail de inloggegevens van dit account ontvangen.